Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van Geveltotaal staan u graag te woord.

1. Kunnen jullie alle buitenmaterialen (hout, plastic etc.) schoonmaken?
Antw: Wanneer u kiest voor de sandwassing methode om uw gevel te reinigen, dan kunnen alle onderdelen van de gevel gemaakt van een ander materiaal dan steen tegelijkertijd schoon gemaakt worden. Hierbinnen vallen buitenmaterialen als hout, plastic en metaal. Indien gebruik gemaakt wordt van een technische reiniging, zullen alle overige buitenmaterialen (hout, plastic, metaal) niet meegenomen worden om schade aan de materialen te voorkomen.

2. Werken jullie stofvrij?
Antw: Helaas is het bij het reinigen van een gevel niet mogelijk volledig stofvrij te werken. Wij werken met de meest geavanceerde apparatuur om de stofoverlast zoveel mogelijk te beperken. Echter mocht u in het bezit zijn van een tuin, dan ondervindt deze hoe dan ook schade van de werkzaamheden. Hoewel wij dit tot een minimum proberen te beperken, kunnen wij voor schade niet aansprakelijk worden gesteld.

3. Kunnen jullie alle type graffiti verwijderen?
Antw: In principe wel. De meeste graffiti is gemaakt met verf spuitbussen. Deze kunnen wij verwijderen ongeacht de ondergrond. Ook graffiti gemaakt van verfstiften en inkt zijn voor ons geen probleem. Indien krassen gebruikt zijn in de graffiti dan zullen wij eerst de desbetreffende ondergrond moeten bekijken alvorens we kunnen aangeven of deze door ons te verwijderen is of niet.

4. Doen jullie ook herstelwerkzaamheden wanneer sprake is van graffiti middels krassen?
Antw: Ja, wij kunnen ook herstelwerkzaamheden leveren in de vorm van metselwerk, voegwerk en stukadoorswerk. Wij zullen in dat geval eerst de graffiti verwijderen om vervolgens de schone ondergrond te herstellen en te voorzien van een beschermende coating.

5. Kunnen jullie alle buitenmaterialen (hout, plastic etc.) impregneren?
Antw: Nee, impregneren heeft alleen zin bij een stenen ondergrond, zoals baksteen, beton (steen), natuursteen en stucwerken. Voor andere ondergronden geldt dat er per ondergrond gekeken wordt hoe deze het beste behandeld kan worden om aantasting door vocht, mos, algen en uitlaatgassen tegen te gaan.

6. Heeft het altijd zin om muren te impregneren?
Antw: Nee, impregneren heeft geen zin op open gescheurde muren of op slecht gevoegde gevels. In een dergelijk geval zullen wij eerst onderhoudswerk verrichten alvorens tot impregneren over te gaan.

7. Werken jullie met milieuvriendelijke materialen, wanneer jullie muren impregneren?
Antw: Ja, de door Gevel Totaal Delft BV gebruikte impregneringsvloeistof is gebaseerd op een natuurlijke basis.

Meer weten?

Hebben we uw interesse geprikkeld met de informatie op deze site? Of wilt u een helder antwoord op een vraag? Wij staan graag voor u klaar: in ons bedrijf gevestigd aan de Hooipolderweg in Den Hoorn, via e-mail en via de telefoon. Neem gerust contact op. We helpen u graag!

[li]Klik hier voor een vrijblijvende prijs opgave[/li]